Punca Aircond Rumah Tak Sejuk at Post

referensi website terbaik di malaysia

Punca Aircond Rumah Tak Sejuk. Lagi pun, aircond ada banyak. Kebanyakan rumah sekarang mesti ada aircond sebab cuaca di malaysia ni kalau bahang, memang tak tahan. Hi guys, video kali ini kami ingin share dengan anda masalah: 1) gas tiada,tetapi aircond dibiarkan hidup. Ada aircond tapi tak sejuk? Kajian menunjukkan bahawa aircond adalah antara faktor utama yang boleh mengelakkan penyakit dan kematian yang berkaitan dengan haba atau kepanasan. 2) tidak membuat major servis. Customer complain yang aircond rumah nya dah x sejuk mcm dulu2 beli.dan kini kami datang untuk selesaikan masalah ini.enjay this video.jangan lupa subscribe.

Air Cond Tak Sejuk Kenapa air cond rumah tak sejuk Jika kereta kita
Air Cond Tak Sejuk Kenapa air cond rumah tak sejuk Jika kereta kita from ngenerasanee.blogspot.com

Hi guys, video kali ini kami ingin share dengan anda masalah: Customer complain yang aircond rumah nya dah x sejuk mcm dulu2 beli.dan kini kami datang untuk selesaikan masalah ini.enjay this video.jangan lupa subscribe. Ada aircond tapi tak sejuk?

Air Cond Tak Sejuk Kenapa air cond rumah tak sejuk Jika kereta kita

Lagi pun, aircond ada banyak. Kebanyakan rumah sekarang mesti ada aircond sebab cuaca di malaysia ni kalau bahang, memang tak tahan. Ada aircond tapi tak sejuk? 2) tidak membuat major servis.